3 goals en 1 assist en toch zal Antoine Griezmann wellicht niet starten tegen Club Brugge

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
3 goals en 1 assist en toch zal Antoine Griezmann wellicht niet starten tegen Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antoine Griezmann heeft dit seizoen al 3 keer gescoord. Ook gaf hij al een assist. Toch zal hij wellicht niet starten tegen Club Brugge. Dat komt door een speciale clausule in zijn contract.

Atletico Madrid huurt Antoine Griezmann nog tot het einde van het seizoen van Barcelona. In het huurcontract staat een speciale clausule. Daarin staat dat Atletico Griezmann automatisch voor 40 miljoen euro moet kopen als hij meer dan 50% van de beschikbare speeltijd heeft gespeeld. Volgens Barcelona geldt dat enkel voor vorig seizoen en moet Atletico al die 40 miljoen moet betalen. Volgens Atletico hoort het 2e seizoen erbij. 

Ondertussen zijn beide clubs al weken aan het onderhandelen om die aankoopoptie naar 25 miljoen euro te verlagen. Als die optie niet gelicht wordt, keert Griezmann terug naar Barcelona. 

Terwijl Atletico Madrid en Barcelona onderhandelen, zorgt Diego Simeone ervoor dat Griezmann niet meer dan 50% van de speeltijd speelt. Daardoor viel Griezmann in bijna elke wedstrijd nog voor een half uur in. Enkel tegen Real Madrid startte hij, maar hij werd wel voortijdig naar de kant gehaald. 

Het hangt er vanaf of Simeone de wedstrijd tegen Club Brugge belangrijk vindt. Volgens Het Nieuwsblad zal Griezmann eerder op de bank starten, ondanks de 3 op 6 die Atletico voorlopig in de Champions League heeft. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties