Heel klare taal na uitschakeling van Union SG: "Geen enkele reden voor"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Heel klare taal na uitschakeling van Union SG: "Geen enkele reden voor"

Ook voor Union SG zit het Europese avontuur erop. Bayer Leverkusen was meer dan een maatje te groot voor de Brusselaars.

RSC Anderlecht ging met de billen bloot op AZ, maar dat kan niet gezegd worden van Union SG tegen Bayer Leverkusen, ook al zijn de cijfers met een 1-4-nederlaag heel erg duidelijk.

“Terwijl het voor Anderlecht een pijnlijke afgang werd, mochten AA Gent en Union wel met opgeheven hoofd het Europese toneel verlaten”, zegt Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

Leverkusen is zich stevig aan het opwerken in de Bundesliga. “Beter dan voor Nieuwjaar, toen Club er tegen speelde”, stelde Degryse nog vast.

Union speelde geen goede eerste helft. Ze gaven ruimte weg en dat werd keihard afgestraft. Toch blijft Degryse enorm positief over de troepen van Karel Geraerts.

“Er is geen reden om negatief te doen over Union: ze legden een schitterend parcours af en toonden zich, ook tegen Leverkusen. Hun voetbal staat er nog altijd, ze moesten gewoon het onderspit delven tegen een sterkere tegenstander.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties