🎥 Hendrik Van Crombrugge neemt afscheid van Anderlecht en zegt precies waar hij voor herinnerd wil worden

🎥 Hendrik Van Crombrugge neemt afscheid van Anderlecht en zegt precies waar hij voor herinnerd wil worden
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is het einde van een hoofdstuk voor Hendrik Van Crombrugge bij Anderlecht. Voortaan gaat hij bij Genk de strijd aan om onder de lat te mogen plaatsnemen.

Met een video op de socials van zijn ex-club neemt de doelman afscheid. "Na vier turbulente jaren Anderlecht verlaten is toch moeilijker dan ik zelf dacht. Ik hoop gewoon dat na deze vier jaar de mensen mij wel zullen herinneren. Niet zozeer voor het sportieve, maar vooral voor alles daar rond."

Van Crombrugge beschrijft hoe hij zichzelf zag in die periode bij RSCA. "Als iemand die probeerde bruggen te bouwen, compromissen te sluiten en altijd probeerde te zorgen dat iedereen beter werd. Ik denk toch dat ik mijn uiterste best heb gedaan."

Iedereen opsommen die hij gaat missen, zou te lang duren. "Ik wil vooral de fans bedanken omdat zij een nobele onbekende doelman, die van Eupen kwam, heel snel geapprecieerd en omarmd hebben. In de goede momenten, maar vooral in de moeilijke momenten heb ik echt heel veel steun gehad. Bedankt voor de steun, ik ga jullie nooit vergeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties