'Chelsea is het zat en dwingt Lukaku knoop door te hakken, mogelijk gevolgen voor Mitrovic (ex-Anderlecht)'

'Chelsea is het zat en dwingt Lukaku knoop door te hakken, mogelijk gevolgen voor Mitrovic (ex-Anderlecht)'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar ligt de toekomst van Romelu Lukaku? De Rode Duivel heeft nog altijd geen transfer te pakken en dat werkt Chelsea op de zenuwen.

Al een hele zomer is er onzekerheid over de toekomst van Romelu Lukaku. Hij verpeste zelf een verlengd verblijf bij Inter door een flirt met Juventus en heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden. Ook bij Chelsea rekenen ze niet meer op Lukaku. 

Er moet dus een oplossing komen voor de Rode Duivel. Er zou nog altijd interesse zijn van Juventus, maar tot een doorbraak kwam het nog niet. Er is wel al een hele tijd een bod uit Saoedi-Arabië, maar dat weigert Lukaku voorlopig. 

Chelsea nerveus, gevolgen voor Mitrovic?

Volgens talkSPORT worden ze in Londen dan ook nerveus en willen ze dat Lukaku het bod uit Saoedi-Arabië accepteert als er geen transfer komt naar een Europese club. En dat zou gevolgen kunnen hebben voor Aleksander Mitrovic (ex-RSC Anderlecht).

Die trok onlangs van Fulham naar Al-Hilal, dat ook interesse toont voor Lukaku. Als de Rode Duivel toch naar het Midden-Oosten trekt, kan dat gevolgen hebben voor Mitrovic. Hij zou zo nog doorgestuurd kunnen worden naar Al-Shabab en Al-Ettifaq, die ook interesse toonden voor de Serviër.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties