Challenger Pro League: Patro Eisden verrast nu ook titelkandidaat, Lommel gaat door op zijn elan

Patro Eisden heeft opnieuw gewonnen, het klopte nu SK Beveren. Lommel pakt dan weer 9 op 9.

Promovendus Patro Eisden had op de openingsspeeldag al met 3-1 gewonnen van Deinze, op speeldag twee verloor het wel met 2-1 van Lierse K. Op speeldag drie ontving het dan weer SK Beveren, dat vorig jaar net naast de titel greep.

Net na de rust kwam Patro Eisden op voorsprong dankzij Dansako, maar Koyalipou maakte tien minuten alweer gelijk. Het leek op een gelijkspel te gaan eindigen, maar Corstjens maakte er in de 88ste minuut toch nog 2-1 van. Patro pakt zo 6 op 9, SK Beveren blijft achter met 1 op 9.

Drie goals, negen punten

Lommel had zijn twee eerste wedstrijden van het seizoen, tegen KV Oostende (0-1) en Club NXT (1-0) en won zo telkens met het kleinste verschil. Het ontving op de derde speeldag Deinze en het werd opnieuw 1-0, Arthur Sales maakte op het uur de enige goal. Lommel is zo de enige ploeg met nog het maximum van de punten.