Castro-Montes ziet één uitblinker na slotoffensief: "Heeft elke invalbeurt zijn kwaliteiten getoond"

Hendrik Van Wonterghem
| 0 reacties
Castro-Montes ziet één uitblinker na slotoffensief: "Heeft elke invalbeurt zijn kwaliteiten getoond"

Het gelijkspel tegen Toulouse was opzich logisch, maar toch had Union SG na een slotoffensief op meer gehoopt. Castro-Montes zag vooral één speler uitblinken.

Zo nam Mohamed Amoura zijn club opnieuw op sleeptouw, en scoorde hij in de 69ste minuut de gelijkmaker. De Algerijnse flankaanvaller kende wederom een erg sterke invalbeurt, en dat zag ook Castro-Montes, die opzich wel tevreden is met het resultaat van gisteren.

"Het is belangrijk dat je je Europese campagne niet begint met een verliespartij. Dit dankzij Amoura, die al elke invalbeurt zijn kwaliteiten heeft getoond. Tegen Genk had hij nog pech met die bal tegen de paal, maar nu kon hij zijn vorm toch verzilveren met een doelpunt. Ik ben dan ook zeer blij voor hem. Hij kan ons veel kwaliteit bijbrengen", vertelt hij aan Sporza.

"De eerste helft hadden we het moeilijk en slikken we een vermijdbaar doelpunt, maar in de tweede helft kwamen we er een pak beter uit. Onze tegenstander had duidelijk al veel gegeven voor de pauze en wij bleven gewoon hetzelfde doen. Dat heeft ons uiteindelijk iets positiefs opgebracht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties