'Manchester United zet zijn zinnen op sterkhouder van Club Brugge'

'Manchester United zet zijn zinnen op sterkhouder van Club Brugge'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge blijft met enkele sterkhouders in beeld staan bij topclubs. Ook Manchester United toont de nodige interesse.

Manchester United wilde vorige zomer al af geraken van Jadon Sancho. Zijn verhaal op Old Trafford lijkt er helemaal op te zitten. Na een conflict met trainer Erik ten Hag is de international uit de selectie van Manchester United gezet. Deze winter wordt opnieuw gekeken om hem van de hand te doen.

Sancho zag het vorige zomer niet zitten om richting Saoedi-Arabië te trekken. Volgens Engelse bronnen toont Newcastle United interesse, maar ook Borussia Dortmund en Juventus worden genoemd als mogelijke bestemmingen.

Dat zou al in januari liefst een feit zijn voor Man United. Voor zijn vervanger willen de Mancunians volgens Football Transfers langsgaan in het Jan Breydelstadion.

Erik ten Hag zou zijn zitten gezet hebben op Antonio Nusa van Club Brugge. De 18-jarige youngster geniet heel wat interesse. Chelsea, Arsenal en Dortmund werden eerder al genoemd als mogelijke bestemmingen.

Afgelopen zomer weigerde Club Brugge nog een bod van 30 miljoen euro van Chelsea, met de belofte dat de Noor nog een seizoen in de Jupiler Pro League mocht blijven spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties