Rode Duivel liet Vincent Kompany in de kou staan: "Dacht dat ik beter verdiende"

Rode Duivel liet Vincent Kompany in de kou staan: "Dacht dat ik beter verdiende"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dodi Lukebakio stond deze zomer in de belangstelling van Burnley, waar Vincent Kompany coach is. Na het voorstel te hebben bestudeerd, bedankte hij echter al snel vriendelijk.

Dodi Lukebakio vertrok afgelopen zomer naar Sevilla nadat Hertha Berlin was gedegradeerd naar de Bundesliga 2. Hoewel de Rode Duivel voor Spanje heeft gekozen, had hij toch een andere lucratieve aanbieding op tafel liggen.

Inderdaad, enkele dagen geleden onthulde Het Nieuwsblad dat Burnley afgelopen zomer contact met hem had opgenomen om een mogelijke overgang te bespreken. Hij heeft echter gekozen voor Andalusië.

In een interview met Pickx + heeft de Rode Duivel gesproken over zijn afwijzing van de kans om in de Premier League te spelen. Voor hem was Burnley "geen Plan A" en hij zou hierover al snel duidelijk zijn geweest tegen Vincent Kompany. "Ik heb hem geen valse hoop gegeven," zo deelde hij mee.

Lukebakio gaf er de voorkeur aan om verschillende aanbiedingen van andere clubs te overwegen: "Ik dacht dat ik beter verdiende. Ik heb hoge verwachtingen. Maar Burnley was een optie, dat is zeker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties