🎥 Jan Vertonghen bijzonder lyrisch over ploegmaat: "Heeft alles voor de internationale top"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
🎥 Jan Vertonghen bijzonder lyrisch over ploegmaat: "Heeft alles voor de internationale top"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Johan Bakayoko speelde zich de voorbije dagen in de kijker. Hij scoorde tegen Fortuna Sittard en RC Lens twee heerlijke doelpunten.

De goals die Rode Duivel Johan Bakayoko voor PSV Eindhoven scoorden, afgelopen weekend in de Eredivisie en dinsdagavond in de Champions League, hadden wel wat weg van elkaar.

De voormalige jeugdspeler van RSC Anderlecht zocht zijn weg naar binnen om dan links overhoeks de bal in doel te trappen. Een ‘signature’ doelpunt is het beetje bij beetje aan het worden.

De vergelijking met Arjen Robben werd al enkele keren gemaakt, maar Bakayoko zelf blijft er voorlopig vrij rustig onder. “De nieuwe Robben ben ik niet direct”, liet hij na de match tegen Lens meteen weten.

Jan Vertonghen was alvast onder de indruk van zijn ploegmaat bij de Rode Duivels. Dat vertelde hij bij Proximus, waar de verdediger van RSC Anderlecht te gast was als co-commentator.

“Naast snelheid en kracht is hij ook zeer volwassen. Hij heeft dan ook alles om het te maken tot de internationale top”, klonk het bijzonder lyrisch.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties