Buitenkans voor topploegen uit Jupiler Pro League? 'Belg wil contract niet verlengen bij Ajax'

Buitenkans voor topploegen uit Jupiler Pro League? 'Belg wil contract niet verlengen bij Ajax'
Foto: © photonews

Ajax werkt na de moeilijke competitiestart vooral richting volgend seizoen. Er moeten nieuwe spelers komen, maar ook enkele pionnen krijgen een contractverlenging.

De selectie van interimtrainer John van ‘t Schip vertoont duidelijk enkele hiaten, waarvoor Ajax al tijdens de volgende wintermercato oplossingen wil vinden.

De competitiestart liep dit seizoen helemaal fout. Ajax stond zelfs eventjes allerlaatste, maar is ondertussen toch achtste in de Eredivisie, al kunnen ze daar niet mee leven.

Meer dan 100 miljoen euro werd er vorige zomer geïnvesteerd in twaalf aankopen, maar die lijken allemaal niet te renderen. Vooral een controlerende middenvelder lijkt een prioriteit.

Er zijn enkele kandidaten, maar Ajax hoopt vooral om enkele buitenkansjes te doen op de transfermarkt, opties richting de toekomst. Wat de toekomst betreft wordt ook gewerkt aan contractverlengingen van Gabriël Misehouy en Stanis Idumbo Muzambo.

Misehouy zou richting Manchester City kunnen, terwijl onze landgenoot Muzambo, gevormd bij Club Brugge en KAA Gent, zijn contract dat tot midden 2024 loopt niet wil verlengen. Hij zou een buitenkans zijn voor enkele topploegen in de Jupiler Pro League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties