Kink in de kabel? Arthur Vermeeren is even duurste 'materiaalman' aller tijden, maar zegt nog geen ja tegen Atlético

Kink in de kabel? Arthur Vermeeren is even duurste 'materiaalman' aller tijden, maar zegt nog geen ja tegen Atlético
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arthur Vermeeren van Royal Antwerp FC lijkt stilaan op weg naar Atlético Madrid. Tegen OH Leuven speelde hij alvast niet mee in de Beker van België. Ondertussen is er misschien wel een kink(je) in de kabel.

Royal Antwerp FC heeft een akkoord bereikt met Atlético Madrid over Arthur Vermeeren. Hij zou voor 27 miljoen euro, inclusief bonussen, verkassen naar de Spaanse hoofdstad. Maar volgens Het Laatste Nieuws stapt Vermeeren zelf op de rem.

Vrijdag trekt hij naar Madrid om er te praten met de clubleiding. Zij zullen hem moeten overtuigen van de overstap, want zelf staat Vermeeren niet noodzakelijk te springen over een transfer. Het seizoen uitspelen bij Antwerp zou hem ook zeker niet slecht bevallen.

Duurste materiaalman allertijden 

Maar: Antwerp heeft geld nodig. En dus willen zij hem wel graag onmiddellijk en nu verkopen, om zo geld in de lade te krijgen. De 18-jarige middenvelder speelde alvast niet mee tegen OH Leuven op woensdagavond aan Den Dreef.

Hij stond wel op het wedstrijdblad als 'uitrusting beheerder'. Daarmee is hij minstens voor eventjes de duurste materiaalman allertijden geweest.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties