Zulte Waregem heeft beslissing genomen over lot van trainer Vincent Euvrard

Zulte Waregem heeft beslissing genomen over lot van trainer Vincent Euvrard
Foto: © photonews

Zulte Waregem verloor zaterdag met 0-3 in eigen huis van Lommel. Essevee zakt weg naar de vierde plaats in de rangschikking.

Zulte Waregem verloor met 0-3 van Lommel en heeft nu een achterstand van zes punten op competitieleider Beerschot. De nederlaag was ontluisterend en dan moest het ergste achteraf nog komen.

Trainer Vincent Euvrard ging in de clinch met enkele supporters en zei hen dat ze maar moesten thuisblijven als de gang van zaken hen stoorde. Daarmee leek hij zich als trainer zo goed als onmogelijk te maken bij de club.

Na de winterstop behaalde Essevee slechts 4 op 15 en voor een titelkandidaat in de Challenger Pro League is dat uiteraard veel te weinig.

Vincent Euvrard blijft trainer van Zulte Waregem

Volgens Het Nieuwsblad blijft het bestuur van de club, ondanks de verzuurde relatie met de fans, achter de trainer staan. Vrijdag is Club NXT de tegenstander, dan zal er echt wel gewonnen moeten worden.

Vooral in eigen huis liep het dit seizoen al vaker dan gewild fout. De prestaties in eigen huis leverden amper 11 van de 33 punten die er te pakken waren op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties