'Anderlecht wil Chelsea en Wolves aftroeven voor gegeerd target'

'Anderlecht wil Chelsea en Wolves aftroeven voor gegeerd target'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht toont opnieuw interesse in Rome-Jayden Owusu-Oduro. Die 19-jarige doelman zou een wissel op de toekomst kunnen zijn. Er zijn wel heel wat kapers op de kust, waarbij Chelsea misschien wel de grootste naam is op dit moment.

Rome-Jayden Owusu-Oduro stond afgelopen winter al even op de radar van RSC Anderlecht, maar tot een transfer kwam het toen niet. Volgens Engelse bronnen zou paars-wit nu nog steeds interesse tonen in de jonge goalie.

De 19-jarige Rome-Jayden Owusu-Oduro is momenteel tweede keeper bij AZ Alkmaar en is international bij de U21 van Nederland. Naar de volgende jaren toe zou hij graag aan meer speelkansen toe gaan komen en dus moet hij de juiste keuze gaan maken.

Rome-Jayden Owusu-Oduro
© photonews

RSC Anderlecht is er opnieuw als de kippen bij om hem aan te werven. Het is nog maar de vraag wat er deze zomer met Kasper Schmeichel zal gebeuren bij paars-wit en dus kan er mogelijk wel een extra doelman bij.

Veel kapers op de kust voor jonge doelman Rome-Jayden Owusu-Oduro

Er zijn wel kapers op de kust, want Chelsea en Wolverhampton Wanderers hebben volgens de Engelse pers ook interesse in hem. En bij AZ Alkmaar willen ze de jonge doelman ook niet zomaar laten gaan, zo blijkt.

Ze verlengden onlangs nog het contract van Rome-Jayden Owusu-Oduro tot juni 2028. De speler heeft een marktwaarde van 900.000 euro op Transfermarkt, maar er zal boter bij de vis moeten komen om hem los te weken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties