Coach van PAOK verrast met vreemde verwijzing naar kalender Club Brugge

Coach van PAOK verrast met vreemde verwijzing naar kalender Club Brugge

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Razvan Lucescu is al sinds juli 2021 coach van PAOK Saloniki. Hij kwam al eens op bezoek bij Gent twee jaar geleden, nu speelt hij in de kwartfinales van de Conference League tegen Club Brugge. Het wordt een heksenketel op donderdagavond, de coach heeft alvast gesproken.

PAOK Saloniki moet in eigen huis een 1-0 proberen ophalen tegen Club Brugge. Met de vurige Griekse supporters als steun zal dat zeker een dubbeltje op zijn kant zijn. In de vorige ronde maakten de Grieken nog indruk.

Thuis tegen Dinamo Zagreb wonnen ze met 5-1, nadat ze eerder in Kroatië een 2-0 achterstand hadden opgelopen. En dus zou het ook tegen Club Brugge mogelijk moeten zijn om alsnog de kwalificatie af te dwingen.

© photonews

Toch wil Razvan Lucescu de match tegen Club Brugge niet vergelijken met die tegen Zagreb. De 55-jarige Roemeense hoofdcoach van PAOK schuift de hete aardappel en de favorietenrol dan ook graag door naar blauw-zwart.

Rare verwijzing naar kalender 

"Er staat minder druk op de ketel voor ons. Club Brugge is de favoriet en ook de kalender speelt in hun voordeel. Zij moesten vorige week niet spelen, terwijl wij drie keer aan de bak moesten", aldus Lucescu op zijn persconferentie.

Pittig detail: dit weekend speelde PAOK Saloniki helemaal niet in de Griekse competitie, terwijl Club Brugge met Antwerp wel een topmatch voor de kiezen kreeg. Benieuwd of de extra fitheid voor een boost kan zorgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties