Anderlecht zet zinnen op deze Noor als eventuele vervanger voor Thomas Delaney

Anderlecht zet zinnen op deze Noor als eventuele vervanger voor Thomas Delaney
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht is zich al flink aan het voorbereiden op volgend seizoen. Paars-wit toont nu ook interesse in een Noorse middenvelder.

Anderlecht greep afgelopen seizoen naast de titel. Het was duidelijk dat paars-wit graag een prijs had gepakt, alleen lieten ze het afweten tijdens de laatste twee speeldagen.

Maar geen tijd te verliezen bij Anderlecht. Jesper Fredberg kondigde al duidelijk aan dat hij weer "agressief" wil zijn op de transfermarkt.

En dat blijkt, want volgens onze informatie toont Anderlecht interesse in een Noorse middenvelder. Joshua Kitolano staat op het verlanglijstje van paars-wit.

De 22-jarige middenvelder speelt momenteel bij Sparta Rotterdam in Nederland. Hij eindigde afgelopen seizoen met zijn club op de achtste plaats in de Eredivisie.

Kitolano speelde vorig seizoen 26 wedstrijden waarin hij vijf keer kon scoren en goed was voor twee assists. Volgens Transfermarkt bedraagt zijn marktwaarde 4,5 miljoen euro.

Hij zou dan Thomas Delaney kunnen vervangen. Anderlecht wil de Deen nog graag een jaartje langer houden, maar een vertrek is helemaal niet uitgesloten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties