Stadion: Bosuil
Antwerp wint eerste thuismatch in competitie; 6 op 6 een feit
Timothy Collard

Antwerp nekt Patro Eisden en heeft 6 op 6

Royal Antwerp FC heeft zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen in de competitie winnend weten af te sluiten. De oudste club van ons land walste niet zomaar over Patro Eisden, maar een doelpunt voor en een doelpunt na de rust volstonden voor puntengewin.

Antwerp zat eigenlijk al vroeg op rozen. Na een kwartier spelen rondde Hairemans een mooie aanval goed af: 1-0. Voor de rust was Patro nog dichtbij de gelijkmaker, maar net als Hairemans voor Antwerp (op de paal) zat scoren er niet in.

Dequevy verlost Antwerp

The Great Old kwam heel slap uit de kleedkamer en kwam meer dan één keer met de schrik vrij. De bezoekers misten de kansen, en dan weet je dat je het deksel op de neus kan krijgen…

Twintig minuten voor tijd was het zover. Dequevy knalde de 2-0 op het scorebord en de eerste thuiszege in de competitie was een feit. Opdracht volbracht en 6 op 6 voor Antwerp.