Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Shinnik Stadion
CSKA verslikt zich in Shinnik
Luc Goderis

CSKA Moskou is op het veld van Shinnik Yaroslavl niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel.  Al in de eerste helft van deze inhaalwedstrijd van de zevende speeldag moesten de Moskovieten het met zijn tienen zien te rooien.  Evgeni Aldonin mocht immers al na 37 minuten vervroegd gaan douchen.  Hij had toen al twee gele kaarten verzameld.
Shinnik profiteerde nog voor de rust van zijn numerieke meerderheid.  Pavel Pogrebnyak bracht de thuisploeg 1-0 voor.

Na de herneming kon Shinnik zijn voorsprong niet verder uitbouwen en de Moskovieten prikten, op de counter, gevaarlijk tegen.  Net na het uur werd hun strijdlust beloond met de gelijkmaker.  Yuri Zhirkov was de prijsschutter van dienst.

Aan beide zijden vielen nog enkele kansen te noteren, maar het scorebord bleef 1-1 aanduiden.

Geen van beide ploegen schiet veel op met het behaalde punt.  CSKA kon, mits winst vanavond, naar een gedeelde derde plaats wippen maar blijft nu in de subtop.  Shinnik, dat zonder zijn verdedigers-duo Dmitri Vasiliev en Emir Spakhic aantrad, blijft vastzitten in de middenmoot.