Shinnik Yaroslavl
mosCSKA Moskou
1-1
Datum: 22/06/2005 16:30
Competitie: Russische Premier League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Shinnik Stadion
Zet CSKA zijn inhaalrace verder ?
Luc Goderis
| 0 reacties
Zet CSKA zijn inhaalrace verder ?
Foto: © SC

CSKA Moskou speelt straks om 16u30 op het veld van Shinnik Yaroslavl een inhaalwedstrijd van de zevende speeldag.  De reguliere competitie is in Rusland inmiddels al 13 speeldagen ver maar de Moskovieten werkten er nog maar slechts negen wedstrijden af.  Dit is voornamelijk toe te schrijven aan hun beresterke Europese campagne.  
CSKA kan, mits winst vanavond, naar een gedeelde derde plaats wippen.  De glorieuze club van het Russische leger heeft dan nog altijd drie inhaalwedstrijden tegoed en kan zo Zenith St. Petersburg, Spartak Moskou en Lokomotiv Moskou onder druk plaatsen.  CSKA reist naar Yaroslavl af zonder de gekwetste Sergei Ignashiev, bij Shinnik ontbreken de verdedigers Dmitri Vasiliev en Emir Spakhic.

In de hoofdstad ontvangt Lokomotiv Moskou vanavond om 17u00 Kryliya Sovetov.  Vooruitziend als ze zijn, want straks is er immers Champions League, werken ze nu al een wedstrijd af van de 20ste speeldag af.  

De leider in de competitie moet het zonder de geschorste Sergei Omelyanchuk en de gekwetse Marat Izmailov stellen.  Kryliya komt op volle sterkte naar Moskou en gaat op zoek naar aansluiting bij de top.  Het ongeslagen Lokomotiv kan op zijn beurt tot zeven punten uitlopen op stadsrivaal Spartak Moskou.

Meer nieuws