Ajax volgt Diba

Ajax volgt Diba
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nederlandse topclub Ajax Amsterdam volgt al enige tijd de prestaties van Anouar Diba. De aanvaller speelt momenteel bij reeksgenoot NAC Breda maar hij viel op door zijn zeer goede prestaties bij de club uit Breda.

Diba werd dit weekend gevolgd door Louis Van Gaal, de technisch directeur van de Amsterdamse club is danig onder de indruk van Diba. Vorige woensdag speelde diezekfde Diba in de Amsterdam Arena, toen NAC het opnam tegen Ajax in het kader van de Amstel Cup. NAC-Trainer Lokhoff heeft laten weten dat het niet verwonderlijk is dat Van Gaal Diba kwam bekijken. De trainer van de club uit Breda liet verstaat dat Diba een enorm groot talent is.

Ajax-trainer is dringend op zoek naar versterking voor op de rechterkant. De Amsterdammers hadden hun zinnen gezet op Kalu Uche ven het Poolse Kraków maar het is niet bekend of een overgang er alsnog doorkomt. Tom Van Mul werd onlangs bij de groep gehaald, hij kan ook op de rechterkant spelen. De kans lijkt groot dat men Daniel de Ridder aan de selectie zal toevoegen. Deze speler zit nu voorlopig nog bij Ajax 2. Het is nu niet echt duidelijk of Ajax een bod zal uitbrengen op Diba. Dus het wordt afwachten voor welke optie dat Ajax zal kiezen op de rechterkant.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties