KVK Beringen - SK Meeuwen 3-1

KVK kon eindelijk nog eens thuis winnen.De wedstrijd kon niet beter beginnen: al na 2 minuten was het raak: Vanwoerkum kon alleen op de keeper afgaan en hij liet de kans niet liggen: 1-0.In 4' kreeg Meeuwen ook een open kans maar de bal ging na een fantastische save van Roosen in corner.Drie minuten later was het dan toch raak: een uitbraak over rechts van Beuten die de kans niet liet liggen: 1-1.KVK had het zeer moeilijk in het kwartier na de openingstreffer.Op het halfuur kreeg Vanwoerkum de bal goed aangespeeld en kon zo alleen op de keeper afgaan en scoren: 2-1! Net voor rust kreeg KVK nog 2 kansen: Linc legde de bal goed af naar Allentijns die te zwak op de keeper besloot en na een uitstekende actie van Basso schoot Laeveren in één tijd nipt over.In de 56' legde Vanwoerkum de bal goed af op Geybels die de bal breed legde op Linc die een uitstekende voorzet gaf die Vanwoerkum niet meer kon missen : 3-1! In de 65' moest Roosen geblesseerd het terrein verlaten.In het laatste kwartier waren er nog enkele kansjes voor Meeuwen maar gescoord werd er niet meer.goals: Vanwoerkum: 2' 1-0, 28' 2-1, 56' 3-1; Beuten: 7' 1-1gele kaarten : geen