LIVE: Celtic Glasgow - Rangers FC

Voetbalkrant gaat u, beste bezoekers vanaf nu nog meer verwennen met live wedstrijden, als eerste kan u bij ons live de wedstrijd Celtic Glasgow - Rangers FC volgen, onderstaand ziet u de gebeurtenissen van de eerste helft.

Voor de tweede helft kan u hier rechtstreeks een link vinden naar de live pagina.

47' We gaan rusten met een 1-0 voorsprong voor Celtic Glasgow. Een leuke wedstrijd, waarin Celtic verdiend leidt.
45' We krijgen twee minuten extra in de eerste helft.
43' Michael Mols komt in de vierhoek, maar Sutton weet de bal weg te nemen.
41' Agathe met een prachtige solo-actie van op rechts. Hij brengt voor en Hartson kan koppen, maar de bal ging net naast. Grote kans op de 2-0!
34' Al na 34 minuten moet Gavin Rae, de middenvelder die vandaag debuteerde bij de Rangers, naar de kant voor aanvaller Michael Mols. De Rangers mogen vandaag absoluut niet verliezen, anders komt men op 11 punten van Celtic Glasgow, wat een vroege beslissing in het kampioenschap kan betekenen.
29' Na een vrije trap kan Varga op doel koppen, maar de bal gaat uiteindelijk toch een metertje naast.
25' De Rangers komen beter in de wedstrijd, maar tot uitgespeelde kansen komt men niet. Celtic loert op de counter.
22' De bal wordt voor doel gebracht, maar geen enkele speler van de Rangers kan zijn voet tegen de bal zetten en de bal zo binnentikken.
18' GOAL: 1-0! Petrov kopt op doel, keeper Klos kan net niet bij de bal. De bal komt eerst nog op de paal, maar rolt verder langs de lijn en gaat dan via de andere paal binnen.
16' Hartson trapt van ver op doel. Het schot gaat maar net over.
14' Celtic dwingt haar zoveelste corner af. Balde kopt op doel, maar keeper Klos heeft een fantastische redding in huis. Eerste grote kans van de wedstrijd!
12' Lovenkrands zaait paniek in de verdediging van Celtic, maar tot een kans komt het niet.
7' De wedstrijd golft goed over hen weer. Larsson kon bijna doorbreken, maar viel stuntelig op de grond. Verder nog geen grote kansen.