Antwerp en Heusden delen de punten

Antwerp en Heusden-Zolder hebben vandaag de punten gedeeld in een belangrijk degradatieduel. Op de Bosuil kon Antwerp opnieuw niet van haar laatste plaats afgeraken, want het bleef steken op 1-1. De wedstrijd begon dramatisch voor Antwerp, dat absoluut niet mocht verliezen en eigenlijk zelfs moest winnen. Al na 14 minuten scoorde Igor De Camargo de 0-1. Heusden-Zolder was de betere ploeg, maar echt spetterend was het niet. Het boeiendste wat er gebeurde, waren wellicht de wegvliegende dakpannen van het Bosuil stadion. EĆ©n van de tribunes moest dan ook ontruimd worden, waardoor de tweede helft pas een kwartier later werd afgetrapt.

De wind was ook handig, want hij blaasde de Antwerpspelers eindelijk naar voor. Dat resulteerde in de gelijkmaker van Johnson, de Man U speler die debuteerde bij Antwerp. Antwerp ging nog op zoek naar de overwinning, maar zelfs een tweede gele kaart voor Bjorn Janssen kon de Great Old niet helpen. De wedstrijd eindigde zo op 1-1.