Auxerre moeiteloos voorbij Bordeaux

Volg België nu via WhatsApp!

In de vooravond werd er in de Franse competitie nog een wedstrijd afgewerkt, Auxerre had weinig moeite om Bordeaux te kloppen het werd maar liefst 5-0.

Auxerre klaarde de klus al in de eerste helft, aan de rust stond het al 4-0. Voor de thuisploeg scoorden Djibrill Cisse en Kanga Akale elk twee maal zodat de wedstrijd al nog 45 minuten gespeeld was. Het vijfde doelpunt voor Auxerre kwam er via Teemu Tainio. Zo won Auxerre heel simpel van een uitermate zwak Bordeaux.

Door deze overwinning rukt Auxerre op naar de tweede plaats in het klassement, Lyon staat ook op die tweede plaats maar de ploeg van onze landgenoot Eric Deflandere moet nog zijn wedstrijd afwerken. Lyon staat voor een lastige verplaatsing op het veld van Toulouse. Vanavond wordt het grote deel van de andere wedstrijden van deze speeldag afgewerkt.