Engelse topper onbeslist

Engelse topper onbeslist
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De topper in de Engelse tweede klasse (First Division) tussen Norwich City en West Bromwich Albion is op een 0-0 gelijkspel geëindigd, na een geweldige wedstrijd.

Beide ploegen kregen kansen om het duel naar hun hand te zetten, maar Koumas en Horsfield (WBA) en Svensson (Norwich) misten de beste mogelijkheden. West Brom laat zo een mogelijkheid liggen om te naderen op leider Norwich. Al zullen ze bij WBA zeker tevreden zijn met het gelijkspel. Koumas en Gaardsoe van West Brom waren de uitblinkers in deze harde maar knappe pot voetbal. De wedstrijd kende veel mediabelangstelling omdat beide teams strijden voor promotie naar de Premier League. Het tempo lag zeer hoog en het spelniveau was bij momenten zeker al de hoogste afdeling waardig. Bijna 25.000 fans zagen ondanks het spektakel de wedstrijd toch zonder goals eindigen.

Norwich is leider met 63 punten uit 32 wedstrijden. WBA is tweede met 60 uit 33. Wigan is derde met 57 uit 33. De top twee promoveert rechtstreeks. Nummers 3 t/e/m 6 strijden voor de resterende promotieplaats via de play-offs.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties