Boze Smolders hoopt nu wel op speelkans

Boze Smolders hoopt nu wel op speelkans
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Tim Smolders hoopt zondag aan de aftrap te komen tegen Westerlo. Smolders keerde zwaar gefrustreed terug uit Bordeaux. Smolders was ervan overtuigd dat hij in de basis zou starten, maar op het laatste moment kreeg hij te horen dat Gvozdenovic de voorkeur kreeg.

Ik kreeg het slechte nieuws anderhalf uur voor de aftrap te horen', zuchtte Smolders gisteren. 'Ik was er kapot van. Ik was ervan overtuigd dat ik een kans zou krijgen. Neen, Sollied heeft me geen uitleg gegeven. Ik hoorde dat hij koos voor de ervaring van Gvozdenovic, maar op die manier krijg ik nooit ervaring, hé. Ik ben zwaar gefrustreerd, zeker als ik zag dat bepaalde spelers tegen Bordeaux niet op hun ideale positie speelden. Clement bijvoorbeeld is toch beter als defensief middenvelder?

Ik hoop nu maar dat de feiten voor zich spreken en dat ik zondag wél aan de aftrap kom. Het zou een prachtige wedstrijd zijn om te laten zien dat ik in de ploeg hoor. Ik ben afkomstig uit Oosterlo, vlak bij Westerlo. Daar scoren zou een droom zijn.'
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties