Germinal Beerschot en Beveren gelijk

Germinal Beerschot en Beveren maakten er op de Freethiel een vrij leuke partij van. Het enige wat ontbrak waren goals, want het duel eindigde in een scoreloos gelijkspel.

De wedstrijd begon uitstekend voor Germinal Beerschot. Snelders kreeg twee goede kansen, maar Copa bracht steeds redding. Wat later deed Luciano hetzelfde voor zijn ploeg door twee kansen van Romaric weg te boksen. Zo eindigde de eerste helft met 0-0.

Na de rust was Romaric opnieuw twee keer dicht bij een goal. De Ivoriaan (uiteraard) zag de bal echter op Luciano en de paal botsen. Wat later kreeg Germinal Beerschot via Steve Cooreman een uitstekende kans: hij kon alleen op Copa af, omspeelde die ook, maar zag Copa net op tijd de bal op indrukwekkende wijze wegtikken. Wat later kon Cooreman opnieuw voorzetten, maar Snelders kopte op Copa. In de laatste minuten was Bodor enorm dicht bij een goal, maar Copa bracht opnieuw redding met een prachtige save. In de laatste minuten kreeg EbouƩ nog een rode kaart voor het neerhalen van Cooreman. Zonder gevolgen, want Germinal Beerschot kon niet meer scoren. Beide ploegen blijven zo in de goede middenmoot.