Lommel houdt Antwerpen in bedwang

Lommel houdt Antwerpen in bedwang
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De topper van de 21ste speeldag was ongetwijfeld de wedstrijd tussen de nummers drie en vier van het klassement, TLR Antwerpen en MC Lommel. Lommel hield in eigen huis de Antwerpenaren in bedwang, 3-3. T-Interim Borgerhout is in het klasssement opgerukt naar een gedeelde vijfde plaats met ES Bocholt, op amper vier punten van een play-off plaats. Dit weekend waren ze met 8-3 een maat te sterk voor Châtelet. ES Bocholt daarentegen speelde 2-2 gelijk bij de buren uit Hasselt.

De twee ongenaakbare ploegen in het klassement, Kickers en Action 21, wonnen zoals verwacht hun wedstrijden. Action 21 won maandag de vooruitgeschoven wedstrijd tegen Junkies Frameries met duidelijke 11-1 cijfers. Leider Kickers ging met 0-9 winnen bij FP Houthalen-Genk.
In het Limburgs degradatieduel tussen Isola Hoeselt en ST Rekem viel er geen winnaar uit de bus. Beide ploegen hielden op een spectaculair 6-6 gelijkspel zodat voor beide ploegen nog niet duidelijk is wie er in eerste klasse mag blijven. Rekem, Hoeselt en Châtelet staan amper drie punten van elkaar verwijderd. Voor de rode lantaarn PS Oostkamp was het pleit al langer beslecht en ook nu werden er geen punten gesprokkeld. Juventini Beyne won makkelijk met 10-5.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties