Moeskroen verliest dure punten

Volg STVV nu via WhatsApp!

Moeskroen heeft op het veld van Sint-Truiden dure punten verloren in de strijd om Europees voetbal. De wedstrijd eindigde in een logisch 1-1 gelijkspel.

Moeskroen controleerde de hele eerste helft en kwam al na enkele minuten 0-1 voor. Niemand minder dan Luigi Pieroni maakte de goal. De Belg van Italiaanse afkomst heeft zo al 18 goals op zijn conto staan, waarmee hij ruim aan kop van de topschutterslijst blijft. Sint-Truiden probeerde voor de rust nog tegen te prikken, maar daar slaagde men niet in.

Na de rust kon Sint-Truiden het laken wel naar zich toe trekken. De Kanaries waren enkele keren dicht bij een doelpunt, maar Vandendriessche lag telkens goed in de weg. Enkele minuten voor tijd was het dan toch raak: Kris Buvens, net ingevallen, trapte de bal tegen de netten en bracht zijn ploeg zo verdiend op gelijke hoogte.

Moeskroen verliest zo twee punten en staat ondertussen op 3 punten van Club Brugge en Standard. Club Brugge speelt morgen nog tegen Westerlo, Standard tegen AA Gent. Moeskroen heeft wel nog inhaalwedstrijd op het veld van Antwerp te goed.