Sampdoria te sterk voor Bologna

Op de 25e speeldag heeft Sampdoria het duel met Bologna gewonnen. Door die overwinning komt het gepromoveerde Samp voorlopig op gelijke hoogte met Inter.

Onmiddellijk vuurwerk: in de 9e minuut werd Bazzani gevloerd in het strafschopgebied. Volpi kende geen genade vanop de stip: 1-0 voor de thuisploeg. Nog geen minuut later stonden de bordjes alweer in evenwicht. Oude vos Signori scoorde voor de Rossoblu. In de 28e minuut was het alweer raak: Diana was het snelst bij een terugkerende bal, die Pagliuca tegen de lat had geslagen.

Na rust gingen de Blucerchiati op hun elan door: na een blunder van Pagliuca scoorde Cipriani al na 4 minuten. 21 minuten voor tijd bracht Nervo de spanning terug: 3-2, maar wat Bologna ook probeerde, Antonioli konden ze niet meer verschalken.