Ook tweede team Abramovich draait lekker

Ook tweede team Abramovich draait lekker
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren haalde Chelsea de halve finales van de Champions League en vandaag won CSKA op de 5de speeldag van de Russische competitie z'n uitwedstrijd bij Rostov. Abramovich zal glunderen.

Abramovich pompt de komende drie seizoenen op z'n minst 45 miljoen euro in nieuwe spelers bij CSKA Moskou. ''Alle Russische supertalenten komen naar CSKA, dat staat vast. Ook Europese toppers zullen komen. We moeten geduld hebben en CSKA en Chelsea zullen ooit de finale van de Champions League betwisten'', zegt de Russische miljardair. CSKA kwam in de 38ste minuut via Zirkov op voorsprong. Maar in de 68ste minuut lukte de hekkensluiter via Kirichenko toch nog de gelijkmaker. Drie minuten later was de orde echter weer hersteld: Adamov prikte de 1-2 tegen de netten. In de slotminuut maakte Ignashevich het karwei helemaal af. Dinamo Moskou en Torpedo Moskou speelden 1-1 gelijk in de stadsderby. Spartak klopte Shinnik Yaroslavl met 1-0. Lokomotiv verloor met dezelfde cijfers op eigen veld van Torpedo-Metallurg. Zenit St. Petersburg klopte na een ware thriller Rubin Kazan met 4-3.

Het was pas de eerste zege voor CSKA. Er werd wel nog niet verloren: de vorige vier duels eindigden telkens op een draw. Spartak leidt met 11 punten uit 5 duels. CSKA is 8ste met 7 punten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties