Romeinse derby eindigt op 1-1

Romeinse derby eindigt op 1-1
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Romeinse derby werd enkele weken geleden stilgelegd na rellen. Vanavond werd de wedstrijd eindelijk herspeeld. Lazio - AS Roma eindigde op 1-1 waardoor Roma zijn titelkansen tot een minumum ziet slinken. Met nog 4 wedstrijden te gaan, waaronder Milan - Roma, hebben de Romeinen een achterstand van 8 punten op de Rossoneri.

In het begin van de partij kregen de Giallorossi de beste kansen maar ze konden doelman Peruzzi niet verschalken. Corradi wist wel het doel te vinden en bracht de Biancocelesti 1-0 voor in de 40e minuut.

Na de pauze moest Roma komen om hun titelkansen te vrijwaren en dat resulteerde in de gelijkmaker vanop de stip. Na handspel van Corradi zette Totti de strafschop om. (61') Fel protest van de Laziospelers haalde natuurlijk niets uit. Lazio ging op zoek naar de winninggoal en Negro kwam er heel dicht bij maar raakte de paal. Liverani, die in de 67e minuut Albertini was komen vervangen, pakte nog 2 gele kaarten zodat zijn invalbeurt tot 13 minuten beperkt bleef. Toch bleef Lazio aanvallen maar scoren lukte niet meer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties