Van Holsbeeck naar A'dam voor Sonck

Van Holsbeeck naar A'dam voor Sonck
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck vertrekt naar Amsterdam om te onderhandelen over de eventuele transfers van Jelle van Damme en Wesley Sonck.

Ajax-coach Ronald Koeman reageerde op de geruchten: ''Er is wel een toekomst voor Wesley in Amsterdam. Indien Zlatan de club verlaat, kunnen we Sonck centraal in de spits uitspelen zoals hij dat bij de Rode Duivels doet.'' Overigens liet Besiktas weten dat het interesse heeft voor Nenad Jestrovic, maar niet bereid is 4 miljoen euro op te hoesten. Anderlecht zou bij Moeskroen ook opnieuw polsen naar Mbo Mpenza, maar ook Luigi Pieroni. Dit weekend kwamen Anderlecht-scouts trouwens terug met een positief rapport over de Nigeriaanse spits Eliaku van Inter B. Hij wordt omschreven als een type Radzinski. Anderlecht zou hem voor een zacht prijsje één jaar kunnen huren van de Italiaanse topclub.

Anderlecht kondigde ook aan dat de fans het duel tegen Lierse rechtstreeks kunnen volgen op de parking naast het Constant Vandenstock-stadion. Indien Anderlecht de titel pakt, keren de spelers meteen terug naar het stadion.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties