Rommedahl te duur voor Hamburger SV

Rommedahl te duur voor Hamburger SV
Foto: © SC

Hamburger SV heeft de transferbesprekingen met Dennis Rommedahl afgblazen. De Deense spits van PSV blijk te duur te zijn voor de Duitse club.

Dennis Rommedahl en Hamburger SV hadden al een akkoord bereikt maar de vraagprijs van PSV lag te hoog voor de Duitsers. De Eindhovense club had een prijs van 3,5 miljoen euro op Rommedahls hoofd geplakt. In de Duitse havenstad waren ze er niet meer van overtuigd of de prijs-kwaliteitverhouding nog wel positief was.

De spits zelf maalt er voorlopig niet echt om. De Deense international is ook niet verbaas van de vraagprijs. 'Vijf jaar geleden zouden ze misschien het vijfvoudige gevraagd hebben', verklaart hij in Voetbal International. De Duitsers zullen dus op zoek moeten gaan naar een andere spits.

Ook voor hun landgenoten uit Gelsenkirchen dringt de tijd. De onderhandelingen tussen Schalke 04 en Mark van Bommel verlopen niet zoals verwacht. Manager Rudi Assauer gaf Van Bommel een ultimatum. Volgende week moet de knoop doorgehakt worden. Van Bommel geniet ook van de interesse van Aston Villa.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties