Forssell wint vier awards

Forssell wint vier awards
Foto: © SC

Mikael Forssell won maar liefst vier awards in het Hilton Birmingham Metropole Hotel, op de jaarlijkse Birmingham City Player of the Year Awards' Dinner. Het evenement werd bijgewoon door de Blues spelers, management, raad van bestuur en meer dan 1000 fans.

Mikael Forssell ging aan de haal met de belangrijkste trofee; “Speler van het jaar 2003-2004”, gekozen door de fans. Daarboven kreeg hij ook nog de trofee “Junior speler van het jaar”, gekozen door de min zestien jarige fans van Birmingham City.
Maar ook de trofee van “Top goalscorer” stond op naam van de Finse international. Maar liefst negentien doelpunten staan achter zijn naam sinds hij zich vorig jaar bij de club aansloot.

Maar de trofee die deze populaire Fin waarschijnlijk het meeste deugd doet is die van “Players’ player of the year”. Deze award werd gekozen door Forsell ploegmaats en duidt op zijn meerwaarde in de ploeg sinds hij naar de Blues verhuisde. De speler is nog steeds eigendom van Chelsea maar bereikte onlangs een overeenkomst voor een extra jaar bij Birmingham City.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties