Charlton en Newcastle delen de punten

Yves Dekoning
| 0 reacties
Charlton en Newcastle delen de punten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!


Charlton - Newcastle 1-1

Charlton en Newcastle maakten er een mooie partij van in The Valley. Newcastle begon erg sterk aan de wedstrijd en drukte de thuisploeg tegen het eigen doel. Geleidelijk kreeg Charlton meer greep op het spel, maar toch kwamen de Magpies 0-1 voor. Na enkele kansen voor beide teams, maakte Craig Bellamy de openingstreffer. Na 39 minuten kopte hij een voorzet van Olivier Bernard binnen. 



In de tweede helft ging Newcastle op zoek naar een tweede goal, maar het kreeg het deksel op de neus. In de 51ste minuut ging Robbie Elliot voorbij Shay Given. Stephen Carr kon de bal nog net wegtikken, maar deze ging richting doel. Hierna had ook Andy O'Brien nog contact met de bal, maar hij verdween toch in het doel van Given. Eigen goal en 1-1. Hierna kregen beide ploegen nog uitstekende kansen, maar het bleef 1-1. Een kopbal van Alan Shearer werd door Danny Murphy van de lijn gered. Hij zag nog enkele doelpogingen gered worden. Aan de overkant troffen Dennis Romedahl en Matt Holland het doelkader. 

Charlton: Kiely, Young, Perry, Fortune, Hreidarsson, Rommedahl, Stuart, Holland, Murphy, Bartlett, Lisbie (Jeffers 79). 

Newcastle: Given, Carr, O'Brien, Elliott, Bernard, Bowyer, Butt (Milner 76), Jenas, Ambrose (Robert 66), Shearer, Bellamy (Ameobi 66). 

Toeschouwers: 26,553

Scheidsrechter: P Walton (Northamptonshire).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties