Victor niet in kern voor Utrecht

Tonnelier Caroline
| 0 reacties
Victor niet in kern voor Utrecht
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Trond Sollied heeft Victor niet opgenomen in de selectie voor de wedstrijd van morgen tegen Utrecht.  Op de persconferentie gisteren verklaarde de Noor dat Victor zich de voorbije 3 weken te weinig had getoond en daarom niet tot de 19 behoort.  Stoica en de licht geblesseerde Blondel maken evenmin deel uit van de selectie.  De coach geeft de voorkeur aan Serebrennikov, Roelandts en Hermans.  

Sollied liet ook nog weten dat hij Utrecht zeker niet zal onderschatten.  â€œUtrecht beheerst een combinatie van snelheid, kracht en techniek, maar is thuis beter dan buitenshuis.  De kwalificatie staat of valt trouwens niet met deze wedstrijd.”  Sollied gaat er wel vanuit dat als iedereen zich voor 100 procent geeft, Club de wedstrijd vandaag moet winnen.  

Overigens speelt Gert Verheyen morgen zijn 80e Europese wedstrijd voor de Bruggelingen.  Hij zal daarvoor voor de wedstrijd gehuldigd worden door Michel Platini en voorzitter Michel D’Hooghe.  Niet alleen Platini zal de wedstrijd morgen volgen; er zouden ook talrijke scouts aanwezig zijn van oa Manchester United, Everton en Fiorentina. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties