Kompany laat vliegtuig wachten

Ronny anthonis
| 0 reacties
Kompany laat vliegtuig wachten
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het zal je maar overkomen, je bent geselecteerd voor wat misschien dé match van je leven gaat zijn en je vliegtuig vertrekt doodleuk omdat je nét iets te laat bent. Dat overkwam Vincent Kompany bijna toen hij te lang treuzelde op het vliegveld voor de gala-wedstrijd tussen Barcelona en een sterrenteam.

Vincent wou nog een oortje kopen voor zijn muziek-speler maar hij keek te lang rond, Kompany treuzelde zo lang dat er uit wanhoop al werd omgeroepen: "laatste verwittiging voor de familie Kompany, gelieve u naar de incheckbalie te begeven." Vader Pierre was al te laat op de afspraak en op de koop toe, net voor het vliegtuig ging opstijgen, merkte hij dat hij zijn gsm vergeten was aan de bagage-controle.

Op zijn gemakje wou hij terugwandelen maar gelukkig voor hem spurtte een behulpzame journalist over-en-weer. Maar dan nog leek het te laat. De hostessen aan de instapbalie waren woedend als het gezelschap aangewandeld kwam. "We zijn jullie bagage al aan het uitzoeken, jullie kunnen niet meer mee. De vliegtuigmotoren ronken al." Na wat onderhandelen mochten Kompany en zijn familie dan toch nog mee.





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties