Charisteas-soap: Bremen houdt been stijf

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Charisteas-soap: Bremen houdt been stijf
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Werder Bremen houdt het been stijf als het op de verkoop van de Griekse international Angelos Charisteas aankomt. Ajax solliciteert nu al enkele weken naar de diensten van de aanvaller maar Bremen wil daar vooralsnog niets van weten. Bovendien lijkt het er zelfs op dat Charisteas toch de voorkeur geeft om in de Bundesliga te blijven spelen en als hij al vertrekt, dat het dan voor een Spaanse club zou zijn.

Klaus Allofs, de sportief manager van de Duitse landskampioen, ontkent dat er contact is geweest tussen Ajax en zijn club over de mogelijke transfer. Werder zou bovendien niet van plan zijn iemand te laten gaan. Het kan natuurlijk ook zijn dat Allofs probeert de prijs van de opportunistische spits op te drijven. Ajax liet al bij monde van voorzitter John Jaakke al weten dat het op advies van trainer Ronald Koeman zou gaan praten met Charisteas. Met de zaakwaarnemers had Ajax vorige week al een gesprek.

Volgens de media in Nederland zouden Ajax en Bremen maandag een gesprek gehad hebben met elkaar maar dat klopt dus niet. Charisteas zal voorlopig dus gewoon voor zijn Duitse werkgever blijven uitkomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties