Rosenberg niet naar Ajax

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Rosenberg niet naar Ajax
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit Ajax tegenwoordig niet mee in de zoektocht naar een nieuwe spits. Werder Bremen wil Angelos Charisteas niet laten gaan en nu blijkt Markus Rosenberg (21), de Zweed waarvoor ook Anderlecht al interesse toonde, niet bepaald geïnteresseerd in een transfer naar Ajax.

Markus Rosenberg liet via zijn zaakwaarnemer, de voormalige Zweedse spits Martin Dahlin, weten dat hij zeker nog tot de zomer in Zweden blijft voetballen. Bovendien zou Ajax er niet moeten op rekenen dat Rosenberg naar de Nederlandse hoofdstad zou komen. Hij is volgens Dahlin niet het type spits waar Ajax zit op te wachten. Dahlin zei dat Ajax een club is die een spits wil die meteen in de basis zou staan terwijl Rosenberg nog veel te leren heeft.

Afgelopen seizoen speelde Rosenberg op huurbasis bij Halmstads BK. Daar werd hij topschutter van de Zweedse eerste klasse, de Allsvenskan, met 14 doelpunten. Nu speelt hij terug bij Malmö FF, de Zweedse kampioen, vanwaar hij afkomstig was en waarmee hij momenteel ook de Royal League betwist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties