Verkempinck nieuwe trainer VW Hamme

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Verkempinck nieuwe trainer VW Hamme
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tweedeklasser Vigor Wuitens Hamme heeft sinds deze avond een nieuwe trainer. Het gaat om Rudi Verkempinck, de oefenmeester die al ruim zijn sporen heeft verdiend in het voetbal. 

Het doel van de nieuwe trainer van de Oost-Vlaamse tweedeklasser is erg duidelijk: hij moet Hamme weer op het oude niveau brengen. De club vinden we maar terug op de 15de stek in het klassement.

Hamme-manager Mettepenningen gaf al wat meer uitleg bij het aantrekken van Verkempinck. Hij gaf aan dat men snel rond was met de nieuwe sportieve baas. Hij liet ook verstaan dat hij moet proberen om de Oost-Vlamingen terug naar de middenmoot van de tweede klasse te loodsen. De manager liet ook weten dat de nieuwe trainer volledig past bij een club als Hamme.

Verkempinck liet zelf weten dat zijn opdracht voor hem heel duidelijk is. Hij moet Hamme weer brengen waar het thuis hoort. Verder liet de nieuwe trainer verstaan dat het eerst zaak zal zijn, om uit de degradatiezone te geraken. Hij weet alvast dat dit geen makkelijk opdracht is, maar is wel blij is met deze nieuwe uitdaging.

Bij Hamme volgt Rudi Verkempinck Hamme-clubman Daniël De Paepe op. Na vele jaren trouwe dienst hield die de eer aan zichzelf. Hij nam ontslag als trainer van Hamme.

Rudi Verkempinck was eerder dit seizoen aan de slag bij reeksgenoot KV Kortrijk, maar hij moest al heel vroeg zijn koffers pakken omwille van de slechte resultaten. Dit had echter ook te maken met het feit dat de toenmalige KVK-trainer niet goed lag bij alle spelers.

De nieuwe sportieve baas van Hamme mag het in zijn eerste opdracht meteen opnemen tegen zijn ex-club KV Kortrijk. Een leuk begin voor Rudi Verkempinck.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties