Forssell ziet goal voor Chelsea reeds voor zich

Truyens Himke
| 0 reacties
Forssell ziet goal voor Chelsea reeds voor zich
Foto: © SC

Chelsea-aanvaller Mikael Forssell ziet zichzelf in de nabije toekomst terug op het voetbalterrein staan. De 23-jarige aanvaller van Finse origine droomt nu reeds van zijn return op Stamford Bridge.
 
Forssell is reeds lange tijd eigendom van Chelsea, maar speelde de afgelopen twee seizoenen op leenbasis voor Birmingham. Sinds zijn knie-operatie keerde de Fin terug naar Londen waar hij nu revalideert.
Forssell zelf liet weten klaar te zijn voor het gevecht naar de top: “Ik train nog steeds individueel onder toezicht van een kinesist. Maar het gaat steeds beter en ik hoop snel mijn return te verwezenlijken. Als je gekwetst bent, lijken de dagen weken, maar nu zie ik eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Als ik dit seizoen, waar ik niet aan twijfel, nog aan voetballen kom, zal het voor Chelsea zijn. Op dit moment ben ik een speler van Londense club en daar concentreer ik me volledig op.”
 
“Nu is mijn eerste zorg terug fit te geraken, daarna zal Jose Mourinho me op een andere manier bekijken. Ik heb onlangs nog met hem gesproken en hij zag dat mijn revalidatie goed verloopt. Eerst moet mijn knie 100% in orde zijn, dan kan ik aansluiten bij de groep om zo een plaats in de basis te veroveren. Het team is erg sterk, dat besef ik ook. Ik zal iemand een elleboogstoot moeten geven”, grapte hij nog. “Het wordt moeilijk maar ik blijf vechten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties