Inter makkelijk naar halve finale

Maarten Vandenabeele

Inter heeft zich met sprekend gemak geplaatst voor de halve finale van de Coppa Italia. Nadat de Nerazzurri al de heenmatch wonnen met 1-0, ging Atalanta vanavond opnieuw over de knie.

De bezoekers zagen het na de thuisnederlaag niet echt meer zitten en hebben met het voorkomen van degradatie een belangrijker doel dan de beker. Daarom startte de rode lantaarn met een reserveploeg, die kansloos was tegen de sterren van Inter.

In de 31e minuut omzeilde een 1-2 van Recoba en Cruz de buitenspelval en eerstgenoemde kon afwerken: 1-0. 5 minuten later was de match helemaal gespeeld: na een mooie eenmansactie werkte Emre (foto) af en het stond 2-0.

Na de rust pikte ook Cruz nog zijn doelpuntje mee: 3-0 en dat was ook de eindstand.