Newcastle slacht Olympiakos af

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Newcastle slacht Olympiakos af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olympiakos Piraeus is er niet in geslaagd om Newcastle United in de terugwedstrijd in de vierde ronde van de Uefa-beker alsnog in de problemen te brengen. De Grieken werden verrassend gemakkelijk met 4-0 opzij gezet door the Magpies.

Eerder ging Newcastle al met 1-3 winnen op Olympiakos, maar een oud gezegde vertelt dat overmoed een slechte raadgever is, want “in voetbal weet je nooit”. Toch verliep ook de terugwedstrijd relatief gemakkelijk. Al na 18 minuten ballen wist Kieron Dyer de score te openen. De nummer 8 van Newcastle werd opgevolgd door de nummer 9, Alan Shearer, die op slag van rust nog eens toesloeg.

Ook na de koffieklets werd er nog twee keer gescoord in het St.-James Park. Bowyer en nog eens Shearer tekenden voor de 4-0 einduitslag. Newcastle boekt daarmee een verrassend makkelijke zege, want eerder kenden ploegen als Liverpool en Deportivo La Coruña opvallend veel moeilijkheden met de Griekse hoofdstedelingen. Maar daar zal niemand nog om baten, want Newcastle zit straks in de lotingspotten van de kwartfinale, terwijl Olympiakos zich op de inheemse competities mag concentreren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties