Walter Smith maakt selectie bekend

Ward Bollen
| 0 reacties
Walter Smith maakt selectie bekend
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Schotse bondscoach Walter Smith (ex-Everton, ex-Rangers) heeft z'n selectie bekend gemaakt voor de WK-kwalificatiewedstrijd in Italië. Hibernian-spits Riordan is er verrassend genoeg niet bij, hij is geselecteerd voor de -21.

Smith liet wel al verstaan dat de kans groot is dat Riordan na de -21 wedstrijd toch nog aansluit bij de A-kern. Het is de eerste keer dat Smith de Schotse elf zal leiden, dus zijn er weer enkele veranderingen. Weir (Everton) en McCann (Southampton) zijn er na afwezigheid weer bij. Weir speelde de laatste keer in september 2002. Een grotere verrassing is de selectie van Brian O'Neil van Preston North End. Die speelde z'n laatste interland in november 2000 tegen Australië. Hearts-middenvelder Hartley is geselecteerd, terwijl doelman Neil Sullivan van Leeds niet erbij is. Douglas (Celtic) is de eerste keuze tussen de palen. 

Darren Fletcher (Man.United) is er niet bij, hij sukkelt met een blessure.

De volledige kern:
Douglas (Celtic), Gordon (Hearts)

Anderson (Aberdeen), Caldwell (Hibernian), McNamara (Celtic), McNamee (Livingston), Naysmith (Everton), Pressley (Hearts), Webster (Hearts), Weir (Everton)

Ferguson (Rangers), Hartley (Hearts), McCann (Southampton), McCulloch (Wigan), O'Neil (Preston), Quashie (Southampton)

Crawford (Dundee Utd), Dickov (Blackburn), McFadden (Everton), Miller (Wolves), O'Connor (Hibernian), Thompson (Rangers)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties