Ljungberg dreigt met vertrek

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
Ljungberg dreigt met vertrek
Foto: © SC

Tijdens een persconferentie heeft Fredrik Ljungberg de druk op zijn ploeg Arsenal gezet. De Zweedse middenvelder dreigt met een eventueel vertrek indien de Londense club zijn persoonlijke ambities niet deelt: "Ik droom ervan om de Champions League te winnen en ik wil dat mijn ploeg hetzelfde doel voor ogen heeft".

Het contract van Ljungberg bij Arsenal loopt in de komende zomer af, en de speler hoopt dat zijn agent en de club het tijdens de vakantie eens raken over een nieuw contract: "Ik wil dat alles afgerond is voor de hervatting van de trainingen, zodat ik weet waar ik aan toe ben". Dat het bij die onderhandelingen niet alleen om financiële kwesties zal gaan, maakte Ljungberg op de persconferentie van gisteren duidelijk: "Als speler wil je dat je club jouw toekomstplannen deelt."

Ook al twijfelt de Zweed niet aan de verwachtingen die de club zichzelf stelt, toch heeft hij de nodige vragen: "Het zijn de kleine details die me zorgen baren. We lieten eerder bijvoorbeeld Kanu, Parlour, Keown en Wiltord vertrekken: stuk voor stuk sterke spelers met veel ervaring. En misschien hebben we deze spelers niet voldoende vervangen. We hebben wel heel wat jonge spelers, maar daarvan mag je niet verwachten dat ze 30 wedstrijden op hoog niveau spelen." Ljungberg hoopt dan ook op de nodige versterking tijdens de zomer, en sluit een vertrek niet uit indien dit niet gebeurt: "Maar dat zien we dan wel".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties