Benìtez roept namen van versterkingen

Kristof Somers
| 0 reacties
Benìtez roept namen van versterkingen
Foto: © SC

Nu de transfer van Milan Baros naar Aston Villa rond is, lijkt niets de komst van Michael Owen, een monument op Anfield Road, in de weg te staan. Of toch: Manager Rafael Benitez roept in de pers luidop namen van andere mogelijke versterkingen.
 
Zo duikt alweer Feyenoorder Dirk Kuijt op. “Kuijt is een goede aanvaller”, zei de Spanjaard na een training van The Reds. “Hij was vorig seizoen topscorer van de Nederlandse competitie en hij is een speler die we al een tijdje bekijken.” Op de website van de club voegt hij daar nog wat aan toe: “Misschien is hij goedkoper dan andere spelers. Maar we zullen moeten zien wat er gebeuren gaat.”

De interesse voor Kuijt is niet nieuw. Tijdens de winterstop van het vorige seizoen bracht Liverpool een officieel bod uit bij Feyenoord. De Nederlandse topklasser weigerde het zoveelste bod op zijn spits.

Ook nu lijkt het uitgesloten dat er nog een transfer komt. Feyenoords technisch directeur Mark Wotte verklaarde vorige week dat Kuijt deze zomer niet meer weg gaat.

Benitez noemde nog namen van spelers die hij wil. De Spaanse coach wil dringend versterking voor zijn verdediging en denkt daarbij aan Fernando Meira van VfB Stuttgart en Lukas Sinkiewicz van de Duitse neo-eersteklasser FC Köln.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties