Genk na de winter in verdedigersnood?

Genk na de winter in verdedigersnood?
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk is momenteel aan een goede reeks bezig in de Belgische competitie. Nu er ook nog eens heel wat spelers terugkomen uit blessure is er momenteel niet echt versterking nodig. Ook niet als Soley Seyfo vertrekt. 

De kans dat Soley Seyfo immers zijn koffers pakt in Genk tijdens de winter is niet onbestaande. De Gambiaan heeft al meermaals op het punt gestaan te vertrekken en is bovendien einde contract na afloop van het huidige seizoen. Mits Genk hem dus nog tijdens de winterstop kan verkopen vangen de Limburgers er nog een beetje geld voor, al zal dat natuurlijk niet al te veel zijn. Vooral vanuit Engeland zou er de nodige interesse zijn voor de stevige verdediger. Als Seyfo inderdaad vertrekt dan heeft Genk met Tomislav Mikulic, Gert Claessens en Eric Matoukou nog maar drie echte centrale verdedigers. Bovendien is Claessens nog voor langere tijd out en bestaat ook de kans dat Eric Matoukou tijdens de winter vertrekt .

Toch heeft technisch directeur Ariël Jacobs laten weten dat Genk niet meteen aan versterkingen denkt voor de achterlinie. Zelfs niet als de twee Afrikanen vertrekken. Misschien is dat inderdaad ook niet echt nodig. De Limburgers kochten Hans Cornelis omdat hij zowel centraal als rechts achteraan uit de voeten kan. Ook Sunday Oliseh een rij achteruit schuiven behoort misschien wel tot de mogelijkheden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties