Ajax wil verder met z'n Tsjech

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ajax wil verder met z'n Tsjech
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was lange tijd onduidelijk of Ajax en deTsjechische verdediger Tomas Galasek met elkaar door wilden gaan. Het was namelijk zo dat de international één van de twijfelgevallen was wiens contract deze zomer afloopt in de Amsterdam ArenA. Maar volgens de Nederlandse krant Algemeen Dagblad zouden beide partijen op erg korte termijn met elkaar rond de tafel gaan zitten om de huidige verbintenis met één jaar te verlengen.

Technisch directeur Martin Van Geel zegt het volgende over de Tsjech: "Tomas wil graag blijven en wij zien hem als volwaardig lid van de selectie. Het goede gevoel is langs twee kanten gegroeid de afgelopen weken. We hopen daar snel een succesvol vervolg aan te breien. De eerste gesprekken waren alvast positief."

Bij het begin van dit seizoen moest Galasek genoegen nemen met een plaats op de invallersbank. Langzamerhand kwamen geruchten de kop op steken dat de Tsjech op een vertrek uit Amsterdam zou azen. Maar ondertussen heeft de international zijn plaats heroverd in het elftal van Danny Blind en is hij zelfs terug aanvoerder.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties