Hajnal op weg naar Murcia

Philippe Crols
| 0 reacties
Hajnal op weg naar Murcia
Foto: © SC

Het Belang van Limburg meent te weten dat de Hongaarse spelverdeler van Sint Truiden, Tamas Hajnal, weldra zal verhuizen naar het Spaanse Murcia. Vorige week werd Hajnal al gelinkt aan de tweedeklasser. 

Volgens de Limburgse krant hebben Tamas Hajnal en het Spaanse Murcia zelfs al een akkoord bereikt. De Hongaar zelf heeft echter nog niets bevestigd. Zijn club Sint Truiden ontkent echter niet dat de Hongaar al gesprekken heeft gevoerd met de tweedeklasser. Guy Mangelschots denkt alvast dat Hajnal voor de Spaanse zon zal kiezen en het is voor hem enkel nog afwachten of ook beide clubs eruit geraken. Murcia wil Hajnal vrijdag al medische tests laten afleggen.

Hajnal werd vorig jaar door Marc Wilmots weggeplukt bij Schalke 04. Langzaam maar zeker werd hij ook de lieveling van het publiek. Zijn mogelijk nieuwe club, Murcia, staat op dit moment pas negende in de Spaanse Secunda Division. De eerste drie clubs gaan over naar de Primera Division. Murcia telt wel amper drie punten minder dan de nummer drie, Valladolid. De kans dat Hajnal volgend jaar dus tegen Raul en andere Ronaldinho's zal spelen is niet onbestaande.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties