Anderlecht-spelers op stap met een ei

Dirk Pieters
| 0 reacties
Anderlecht-spelers op stap met een ei
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De spelers van Anderlecht kregen in de voormiddag nog een stevige training, maar in de namiddag stond er iets geheel anders op het programma. Een ruim twee uur durende hindernissentocht door het bergachtige landschap rond La Manga. 

De spelers werkten de tocht af in groepjes van drie en kregen elk enkele atributen mee: één fiets, één ei en een papiertje met het gsm-nummer van ploegafgevaardigde Pierre Leroy. Toch mochten de spelers geen gsm meenemen om naar dat nummer te bellen. 

De groep die het (ongekookte) ei heelhuids naar de finish kon loodsen, kreeg een bonus van tien minuten. Het was een tocht met heel wat denkwerk. Om aan de fiets te geraken, moest elke groep een code ontcijferen en dat was voor de ene groep al wat moeilijker dan de andere. 

Bij Anderlecht hoopt men dat dit het groepsgevoel bevorderd. Vooral de winnaars van de zware tocht waren gelukkig. De groep Hasi-Vanderhaeghe-Tioté kwam als eerste aan. Goor, Van Steenberghe en Siani werden tweede, Zetterberg, Lovre en Mitu uiteindelijk derde. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties